ISO’ya göre en hızlı büyüyen şirket

ISO Listesine göre en hızlı büyüyen-çıkış yapan şirketler arasında HasTavuk ilk sıralarda… Şirketimiz, geçen yıl İSO İkinci 500 listesinde 88’inci sırada iken, bu yıl birinci listeye çıktı ve ISO listesine göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olarak gösterildi.

Ayrıca Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının Bursa il ve ilçeleri dâhil gerçekleştirdiği “250 Büyük Firma” anket çalışmasının sonucunda ise Bursa’nın en büyük sanayi kuruşlarından biri olarak HasTavuk 88.sıradan 29.sıraya yerleşti.

HasTavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir, bu başarının altında doğru zamanda, doğru kararların alınması ve doğru ekiple uygulanması olduğunu belirtti. Beyaz et sektörüne girmelerinin etkisinin büyük olduğunu belirten Aydemir, “Bu, önceden planlanmış ve yapılması gereken bir ataktı. Uzun yıllara dayanan damızlıkçılık faaliyetimizde Türkiye’nin önde gelen işletmelerinden biriyiz. Buna ilave gerçekleştirdiğimiz yatırımla, işletmemizi daha entegre bir yapıya kavuşturduk ve beyaz et sektörüne girdik. Büyük adımı böyle attık. Burada atlanmaması gereken en önemli konu halkımızın kısa zamanda markamızı benimsemesi. MARKAMIZA DUYULAN GÜVEN İÇİN TÜM HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”dedi. 

Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş!

Facebook
Twitter
LinkedIn