Keyifli Bir Gün

Geçtiğimiz günlerde HasTavuk Susurluk beyaz et üretim tesisleri mavi yaka personel ve aileleri için Balıkesir-Susurluk Karapürçek, Çınarlık Mesire Alanında bir piknik gerçekleştirildi.

HasTavuk Şirket kurucu ortağı İsmail Hakkı Yılmaz, Genel Müdürü Şahin Aydemir ve idari yöneticilerin de hazır bulunduğu piknik, pazar günü sabah saat 10:00’da başlayıp, akşam saat 18:00’e kadar sürdü.

2500 kişinin katıldığı piknikte, yetişkin ve çocuklara dair şişme oyun parkurları, çadırlar kuruldu. Mangallar yakıldı, etler pişirildi, yemekler hazırlandı.

Çocuklara macun-mısır-pamuk helva-balonlar dağıtıldı, yüzler boyandı, palyaçolarla eğlenceler yapıldı.

Bölge kadın derneği üyeleri kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini, köylüler bölgede yetiştirdikleri mahsullerini, piknik alanına kurulan çarşıda standlar kurarak sergileme olanağı buldular.

Basının da ilgi gösterdiği piknikte, büyük küçük herkese yönelik çeşitli yarışmalar, oyunlar, eğlenceler gerçekleştirildi. Dereceye girenlere madalyalar, hediyeler verildi. 

HasTavuk pikniğinde, yönetimiyle-personeliyle-sunucusuyla-sanatçısıyla-müziğiyle, herkes doyasıya eğlendi, keyifli bir gün geçirdi.

شاركوا المنشور على وسائل التواصل الإجتماعي!

Facebook
Twitter
LinkedIn