Tavuğun Az Su Salması Makbul

Tavuğu ocağa koyduğunuzda az su salması makbuldür. Bu üretimin kuru kesim yapıldığının bir göstergesidir.

Türkiye’de kuru kesim üretimi yapan ilk ve tek firma olarak birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Kullandığımız kuru kesim teknolojisi sebebiyle hem iç hem dış pazarda özellikle tercih sebebiyiz.

Yeni Tip Koronavirüs ile dünyada karmaşıklık devam ederken, HasTavuk olarak hiç durmadan düzenli şekilde hem üretmeye hem de ihracata aksaksız ve kaliteyi bozmadan devam ediyoruz.

Yurtdışı alıcılar; Türkiye’den tavuk eti ithalatı ile ilgili orta ve uzun vadede güven ilişkisi kurdukları HasTavuk’u, makine ve ekipman kapasitesi açısından son derece güçlü görmekteler. İç pazarda ki talebin ve ihtiyacın sağlam ve kaliteli şekilde karşılanmasının yanında istikrarlı şekilde ihracata odaklanması önemli ve ideal bir tedarikçi olarak takdir topluyor.

Dünyada ilk ve tek olan  “Altın Buluş” ödüllü “AEROSCALDER (Kuru Üretim)  teknolojisini kullanan HasTavuk; Bu teknolojiyle susuz üretim yapıyor. Bu üretim şeklinde tavuk tüyleri yoğunlaştırılmış hava ile yolunuyor. Daha temiz, daha hijyen ve daha sağlıklı üretim gerçekleştiriliyor. Üstelik bu üretim şeklinde büyük miktarda enerji ve su tasarrufu sağlanıyor. Bu da doğal kaynakların ve çevrenin kullanımında ve korunmasında oldukça yararlı. Kesim sonrası kasların sertleşmesini önleyen, etin daha yumuşak ve daha lezzetli olmasını sağlayan başka bir teknoloji olan Rapid Rigor’da kullanılmakta. Tüm bunlar sayesinde sağlıklı, lezzetli, hijyenik üretimi yapılan ürünler, doğal renginde, doğal kokusunda ve doğal lezzetinde sunuluyor. 

HasTavuk’u farklılaştıran en büyük özellik kullandığı teknoloji ve bu teknolojinin ürüne kattığı değerdir. Tavuk eti pirinç gibi su çeker ve şişer. Pişirme sırasında etin tencerede bıraktığı sudan durumu net anlayabilirsiniz. Bizim ürünlerimizin en büyük özelliği az su salması. Bu tüketicinin suya değil, ete para ödediğinin göstergesi.  Aynı zamanda ürünün lezzet ve dokusunun da daha iyi korunduğunun kanıtı. Ayrıca tavuğun kendisine ait sıvıların etin içerisinde korunmuş olması sebebiyle standart bir tavuk etinden daha zengin bir lezzet ve daha kaliteli protein tüketiciye sunulmaktadır.

Sağlıkla ve Afiyetle…

Şahin Aydemir

Genel Müdür

sahinaydemir@hastavuk.com

İletişim : 0224.470 27 00

Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş!

Facebook
Twitter
LinkedIn