Anne Çocuk Festivaline Has Lezzetler

BURSA’da düzenlenen ‘Balat Anne- Çocuk Festivali’ne lezzet karavanıyla katılan Hastavuk firması konukları farklı lezzetlerle buluşturdu .Firmanın Genel Müdürü Şahin Aydemir, festivale katıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Balat Ormanında düzenlenen Anne Çocuk Festivali, yoğun ilgi gördü. Festival alanına çocuklar için oyun alanları ve lunaparklar kuruldu, tiyatro ve müzikaller sahnelendi. Festival alanına birçok firma da stant kurdu. Festivale katılan HasTavuk firması da annelerle çocuklarına hizmet verdi.
Hastavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir, “Bugün bizim için kutsal olan annelerimizin özel günlerinden hem annelerimiz, hem de halkımızla birlikte olabilmenin gururunu yaşıyoruz. Bu organizasyonda biz de görev aldık. Bizim de anne çocuk arasındaki bağda, çorbada tuzumuz olsun istedik. Doğanın baharın güzellikleri içinde güzel bir festival” dedi.
Anne ve çocukların arasında bağın güçlenmesinde paylaşımın önemli olduğunun altını çizen Aydemir, “Birlikte paylaşım yaparken, etrafını tanıma imkanı yakalayacak. Etrafını tanırken de en önemli konulardan bir tanesi sağlık ve lezzet. Biz de bu vesile ile onlara daha fazla nasıl hizmet ederiz, daha fazla yaptıklarımızı gösterebiliriz ve onların beklentilerine nasıl cevap verebiliriz sorusunu daha geniş bir şekilde doğrudan alma şansını da elde etmiş bulunuyoruz” diye konuştu. 

Поделится статьей в социальных сетях!

Facebook
Twitter
LinkedIn