Lezzet Karavanı NİLFEST’te

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin 10-13 Ağustos tarihleri arasında Balat Atatürk Ormanı’nda 3.sünü gerçekleştirdiği “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla Nilüfer Müzik Festivali müzikseverlerle buluştu. 260 dönümlük ormanlık alanda gerçekleştirilen festivale kamplı ve kombine olmak üzere yaklaşık 100 bin kişi katıldı.

Her türden müziğin, yanı sıra  atölyeler, oyun alanı, tasarım stantları ve  yerel yeme – içme duraklarının bulunduğu bu geniş kapsamlı festivalde  HasTavuk A.Ş. olarak bizde yerimizi aldık.

HasTavuk “kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırın diye pişirilmeye hazır, doya doya yiyin diye löp et, güvenle tercih edin diye el değmeden üretim, gururla alın diye yerli malı “ sloganıyla yeni üretmeye başladığı “Çıtır Tavuk, Tantuni, Döner ve Yayla soslu tavuk”   olarak 4 farklı lezzetini “Has Lezzetler”  serisi adıyla 4 gün boyunca tüketici ile buluşturdu. HasTavuk’un, Lezzet Karavanı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcıların beğenisine sunduğu bu özel seri, yoğun ilgiyle katılımcıların uğrak noktası oldu.

Avrupa Festivaller Birliği “YOUROPE”a Türkiye’den üye olan tek kamplı festival olan Nilüfer Müzik Festivali aynı zamanda Türkiye’de bir kamu kurumu tarafından düzenlenen en büyük festival olma özelliğini taşıyor. 3 farklı sahnenin kurulduğu 4 gün boyunca süren ve 12 ülkeden toplamda 60 sanatçının ağırlandığı bu festival, 7’den 70’e pek çok müzikseverle buluştu.

Sorumlu üretim ve tüketim sloganıyla gerçekleştirilen bu festivalde, Nilüfer belediyesinin tek tavuk üreticisi olarak HasTavuk’u tercih etmesinin sebebi, civcivin yetiştirilmesi ve beslenmesinden gıda ürünü olarak nihai tüketiciye kadar ulaştırılmasında iyi tarım uygulamalarına göre üretim yapması, bir Bursa markası olması ve Avrupa Altın Buluş ödüllü kuru kesim teknolojisini kullanıyor olmasıdır. 

Поделится статьей в социальных сетях!

Facebook
Twitter
LinkedIn